toate categoriile

Acasă>Noutăţi>Știri pentru expoziții

Capac de biocontainment pentru găleată dreptunghiulară

Ora: 2022-01-22 Accesări: 113

Găleata dreptunghiulară cu 12 găuri este special concepută pentru a trata tuburi de colectare a sângelui de 5 ml(13x100mm) și 2ml (13x75mm) (vacutainere). Cu o capacitate totală de proces de până la 48 de tuburi simultan, rotoarele oscilante 48x5ml și 48x2ml asigură o eficiență ridicată a muncii în laboratoarele de diagnosticare din spitale.

12
11

Cu toate acestea, lucrul în laboratoare de diagnostic clinic înseamnă de obicei lucrul cu mostre potențial infecțioase, cum ar fi sânge sau alte fluide corporale. Dar manipularea microorganismelor infecțioase sau a substanțelor chimice dăunătoare este destul de comună și în laboratoarele de cercetare. Pentru a asigura siguranța personalului de laborator și pentru a preveni infecțiile dobândite de laborator (LAI) sau alte pericole pentru sănătate, trebuie luate măsuri de precauție rezonabile pe parcursul întregului flux de lucru.

Centrifuga este o sursă de aerosoli. O gamă largă de activități – inclusiv umplerea tuburilor de centrifugă, îndepărtarea capacelor sau capacelor din tuburi după centrifugare și îndepărtarea lichidului supernatant și apoi resuspendarea peletelor – poate duce la eliberarea de aerosoli în mediul de laborator.
Astfel, acoperirea biocontainmentului este esențială pentru centrifugarea probelor periculoase, cum ar fi tuburile de colectare a sângelui (vacutainere)

10
9

Capacele de biocontenire nu împiedică formarea de aerosoli în timpul centrifugării; mai degrabă, acestea asigură că aerosolii nu pot curge din sistemul închis.
Dacă tubul se sparge sau se scurge, nu deschideți centrifuga timp de cel puțin 30 de minute după rulare. Deoarece acest lucru nu poate fi detectat întotdeauna înainte de a deschide gălețile sau rotorul (un dezechilibru brusc poate fi un prim semn de rupere a tubului), vă recomandăm să așteptați cel puțin 10 minute în orice moment înainte de a deschide recipientele.
De asemenea, ar trebui să încărcați și descărcați gălețile sau rotorul într-un dulap de biosecuritate (în special în virologie și micobacteriologie) pentru a minimiza riscul de a scăpa aerosoli.
Securitatea biologică este o importanță importantă pentru lucrătorii din laborator, apreciem foarte mult sfaturile și sugestiile de îmbunătățire a designurilor noastre de centrifuge, care sunt capabile să protejeze mai bine lucrătorii din laborator.

Prev:

următor:

+ 86-731-88137982 [e-mail protejat]